Sisteme de securitare

Siguranța ta este meseria noastră!

Este motto-ul de la care pornește orice concept de soluție propus de către echipa noastră. Scopul și rolul oricăror sisteme de securitate electronice este de a proteja viata și valorile dumneavoastră.

Pornind de la aceasta filozofie, Electrotrend pune la dispoziția Dumneavoastră priceperea, experiența, pregătirea acumulată de-a lungul anilor pentru a vă oferi soluțiile de securitate adaptate cerințelor legale și ale Dumneavoastră, în calitate de client.


Experiența acumulată de-a lungul anilor și perfecționarea continuă a echipei, ne permite să vă propunem SOLUȚII DE SECURITATE, și nu doar sisteme. Sistemele de securitate asigură gradul de protecție la parametrii normali, doar în situația în care ele sunt întreținute și verificate periodic.


Pentru a avea siguranța funcționalității lor, ELECTROTREND vă oferă servicii de întreținere și mentenanță pe bază de abonament.

Vă punem la dispoziție:

  • Servicii pe bază de abonament,
  • Sisteme de supraveghere video de înaltă rezoluție,
  • Sisteme de supraveghere video de Înaltă Rezoluție,

Sisteme de supraveghere video de inaltă rezoluție

Vă gândiți că poate un sistem de supraveghere video v-ar fi util?
Aveți un sistem de supraveghere video, dar ați avut neplăcuta surpriză de a nu putea utiliza materialul obținut de la sistem datorită calității nesatisfăcătoare a înregistrărilor?


Soluția propusă, supraveghere video de ÎNALTĂ REZOLUȚIE
În calitate de PARTENER MOBOTIX, Electrotrend vă propune unul din cele mai performante și versatile soluții de supraveghere Video.