Sisteme de detecție incendiu

Scopul și rolul oricăror sisteme de securitate electronice, aici incluzand și SISTEMELE DE DETECȚIE ȘI AVERTIZARE INCENDIU, este de a proteja viata si valorile dumneavoastra. Pornind de la aceasta filozofie, Electrotrend pune la dispozitia Dumneavoastra priceperea, experiența, pregătirea acumulată de-a lungul anilor pentru a va oferi soluțiile de securitate adaptate cerințelor legale și ale Dumneavoastră, în calitate de client.


Experiența acumulată de-a lungul anilor și perfecționarea continua a echipei, ne permite sa va propunem SOLUȚII DE SECURITATE, și nu doar sisteme. Parteneriate dezvoltate în timp cu producători de renume cum ar fi Schrack (by Securitas), Esser (by Honeywell), Cerberus (by Siemens), ne permit să vă propunem soluția potrivită pentru nevoile Dumneavoastră.

Pentru a vă putea oferi soluții care se încadrează în cerințele actualității vă punem la dispoziție experienta noastră atât în domeniul detecției și avertizării în caz de incendiu cât și în tehnologii IT, pentru a oferi soluții integrate, telegestionabile, moderne.

Sistemele de detecție și avertizare în caz de incendiu asigură gradul de protecție la parametrii normali, doar în situația în care ele sunt întreținute și verificate periodic.


Pentru a avea siguranța funcționalității sistemelor Dumneavoastră de detecție și avertizare incendiu, ELECTROTREND vă oferă servicii de întreținere și mentenanță pe bază de abonament.