Comunicații și rețele de date

Telefonie VOIP

După o experiență de peste 10 ani în aproape toate domeniile Telecomunicațiilor, Echipa fiind printre pionierii telecomunicațiilor și retelisticii, suntem în masura sa va propunem soluțiile cele mai apropiate nevoilor Dumneavoastra. De la mici sisteme de birou, pana la sisteme ce acoperă platforme industriale sau organizații descentralizate la nivel național sau internațional. De la soluții de telefonie clasică la soluții de telefonie IP, sau soluții de comunicații integrate ELECTROTREND SRL este la dispozitia Dumneavoastra.

Am dezvoltat parteneriate cu producători de renume din domeniu, pentru a vă putea oferi cele mai potrivite soluții.

Sisteme telefonice hibride IP/Clasic PLATAN puteți refolosi infrastructură existentă, poate chiar terminalele existente, și puteți beneficia de avantajele telefoniei IP

Proiecte bazate pe platforma Asterisk, soluții IP customizate!

Rețele de date

Prin retelistică avem convingerea că putem oferi mai mult decat un cablu întins între doua calculatoare. Exploatarea la maxim a posibilitatilor oferite de retelistica va poate aduce un plus sesizabil de confort, randament și o economie deloc de neglijat. Partajarea resurselor, optimizarea traficului de informații între stațiile de lucru si servere, și o infrastructură de comunicații bine gândită și realizată sunt cateva concepte care reprezinta cheia unor implementari de succes.

Scopul și rolul oricăror sisteme comunicații electronice, aici incluzând și SISTEMELE DE TRANSMISII DATE ȘI VOCE, este de a asigura comunicație rapidă și sigură pentru afacerea dumneavoastră. Lipsa de fiabilitate a acestor sisteme poate afecta serios buna funcționare a unei companii, de la neplăceri până la catastrofe.

Vă stăm la dispoziție cu:

  • soluții cablate pe cupru ( cat5e, Cat6, Cat7) inclusiv certificări,
  • soluții pe fibră optică,
  • soluții fără fir ( wireless ) atât indoor cât și outdoor pe distanțe mai mari,
  • soluții acces internet wireless pentru hoteluri și moteluri,
  • soluții de telefonie clasică și IP.

Experiența acumulată de-a lungul anilor și perfecționarea continuă a echipei, ne permite să vă propunem SOLUȚII DE COMUNICAȚII, și nu doar o simpla cablare. Parteneriate dezvoltate în timp cu producători de renume cum ar fi Cisco, Zyxel, CTC Union, 3M, Reichle & De-Massari, AMP ne permit sa va propunem soluțiile potrivite. Sistemele de comunicații funcționează la parametrii normali de performanță și fiabilitate, doar în situația în care ele sunt întreținute și verificate periodic.


Pentru a avea siguranța funcționalității lor, ELECTROTREND vă oferă servicii de întreținere și mentenanță pe baza de abonament. Pentu întretinerea și mentenanța sistemelor Dumneavoastră de comunicații, vă punem la dispoziție servicii pe bază de abonament.